Op zoek naar jouw ultieme groeiformule

PromoCat is de online expert voor de promotionele branche. Door onze eigen jarenlange ervaring als distributeurs, zijn wij zeer praktisch ingesteld en resultaatgericht. Wij weten namelijk als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om een promotioneel bedrijf te voeren. Door onze samenwerking met jouw suppliers, onze praktijkkennis en persoonlijke ondersteuning sluit PromoCat naadloos aan op jouw bedrijf. Met PromoCat haal je een praktische en creatieve partner in huis. Er ontstaat de juiste balans tussen online gemak en persoonlijke aandacht voor jouw klant.

PromoCat is jouw online handelspartner. We werken samen met jou en je suppliers aan meer omzet, inzicht en gemak. Dit doen wij met inzet van onze prachtige online software en persoonlijke ondersteuning.

Meer omzet 

Wij snappen als geen ander dat onze software voor jou een middel is en geen doel op zich. Daarom krijg je vanuit PromoCat persoonlijke verkoopondersteuning om het maximale uit jouw site te halen. Hierbij moet je denken aan het plaatsen van nieuwe acties op jouw eigen site en het versturen van nieuwsbrieven naar je klanten. Of het samen uitdenken en uitwerken van nieuwe verkoopmogelijkheden. Via de dashboards zijn de resultaten altijd inzichtelijk.

Meer inzicht

Wat je niet kan meten kan je ook niet verbeteren. Alles wat je binnen Mijn PromoCat uitvoert, wordt automatisch opgeslagen en via realtime dashboards inzichtelijk. Zo weet je op ieder moment van de dag precies hoe je bedrijf ervoor staat. Dit stelt je in staat om op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen. Precies wat je nodig hebt.

Meer gemak

PromoCat zorgt ervoor dat de producten en de prijzen van jouw producten altijd actueel zijn. Daarnaast hebben we een groot aantal partners die zorgen voor meer gemak. Zo bieden we een koppeling aan met Exact Online en kan je door middel van KiyOh klantbeoordelingen versturen naar je klanten. De uitkomsten staan vervolgens weer in jouw dashboard.

 

Wij geloven in het boek: When Digital Becomes Human

In het boek When Digital Becomes Human wil Steven het belang van digitaal en menselijk contact beklemtonen.

Een absolute aanrader!
+ Inspirerend boek
+ Je wordt blij tijdens het lezen
+ Als je dit boek gelezen hebt, verandert je leven (dat je het alvast weet)

 

 

 

Verander met ons mee

De tijden veranderen. De toekomst ligt in de juiste combinatie tussen persoonlijk contact met de klant en de inzet van online (verkoop)toepassingen. Wij geloven dat de juiste balans tussen offline en online garant staat voor groei van jouw bedrijf en de klantloyaliteit vergroot. Samen met jou en je suppliers willen we hier aan gaan werken. Het zal zeker weten een fantastische en te gekke trip gaan worden!

PromoCat is 100% onafhankelijk en objectief

Je kiest daarom zelf jouw suppliers waaronder: